0
0,00 DKK
0
Indkøbskurv (0)
Total 0,00 DKK
Produkt Antal Pris
TIL KASSEN

GYLDENHOLM

Når du kører fra Slagelse, ad vejen mod Næstved, går der ikke længe førend der på højre hånd, udspiller sig et sandt eventyr. Majestætisk ligger der, blandt store gamle træer - det skønne Gyldenholm.

 

Jeg har været så heldig at komme på besøg, alt imens der arbejdes lystigt på at få rummene istandsat, så de atter kan blive ført tilbage til deres oprindelige skikkelse.

 

Gulvene har fået deres gamle ferniserede udtryk genskabt med Tonkinlak udrørt i Oliereven pasta, så de i dag fremstår som et spejl.

 

Sagen er den, at den velkendte gamle gulvfernis desværre ikke fremstilles længere, og man er derfor nødsaget til, at imitere udtrykket af de skønne brune gulve med Tonkinlak. Løsningen er smuk, og Tonkinlakken giver en både smidig og meget stærk overflade.

Gyldenholm

PANELER OG DØRE I LINOLIEMALING - VÆGGE I AQUALINUM

Gyldenholm

DER ER GANG I DETALJERNE, MEN DE GAMLE MATERIALER SØRGER FOR GOD RO OG ORDEN

Gyldenholm

DER ARBEJDES, OG KONCENTRATIONEN ER HØJ

Der males med Aqualinum på væggene, og træværket males i Linoliemaling. Lofterne er hvidtet i en mosfarve.

 

Aqualinum står mere end mat - den er dødmat, giver ro, og får straks mine skuldre til at sænke sig, som jeg træder ind i rummet. Med dens lette changeren kan man se at det er et naturligt og ærligt produkt.

 

Aqualinum er fri for al den problemholdige kemi, som er så omdiskuteret i nyhederne, og er selvfølgelig også fri for opløsningsmidler. Hvis ikke du når at bruge malingen indenfor 2 måneder, kan du blot fryse den ned, og tø den op igen, når du skal bruge den. Det er da smart, ikke?

 

Her er Lena fra Børge Haves Eftf. i fuld sving med et omfattende slibearbejde. Alt udføres, så det kommer til at stå i perfekt stand - det er så dejligt at se.

Panelerne males i Linoliemaling, der med sin glans giver en en god kontrast til de helt matte vægge.

 

Både Linoliemaling og Aqualinum Vægmaling er enkle at arbejde med. Man skal blot overholde ganske få spilleregler, for at få de lækreste reultater.

 

Og så lige et enkelt lille grynt her til sidst..... Det der med at der skal renses helt i bund, er en skrøne. Der kan såmænd males direkte oven på plasticmaling, om det skulle være.

 

Dog vil jeg anbefale, hvis bunden er opfugtet, at skrabe tætte malingslag af, så den kan tørre godt ud, inden der males med vores produkter.

 

 

- En stor tak til familien de Neergaard, fordi jeg måtte kigge forbi, og ikke mindst må anvende billederne af jeres flotte gods.

Gyldenholm

SMUKKE GYLDENHOLM - SIKKE EN DETALJERIGDOM