0

GYLDENHOLM

- AQUALINUM VÆGMALING -

Når du kører fra Slagelse ad vejen mod Næstved, går der ikke længe førend, der på højre hånd ud-spiller sig et sandt eventyr. Majestætisk ligger, der blandt store gamle træer, det skønne Gyldenholm.

 

 

"Majestætisk ligger,

der blandt store gamle træer,

det skønne Gyldenholm"

 

 

Jeg har været så heldig at komme på besøg, alt imens der arbejdes lystigt på at få rummene istand-sat, så de atter kan blive ført tilbage til deres oprinde-lige skikkelse. Gulvene har fået deres gamle ferniserede udtryk genskabt med Tonkinlak udrørt i Oliereven Pasta, så de i dag fremstår som et spejl. Sagen er den, at den velkendte gamle gulv-fernis desværre ikke fremstilles længere, og man er derfor nødsaget til, at imitere udtrykket af de skønne brune gulve med Tonkinlak. Løsningen er smuk, og Tonkinlakken giver en både smidig og meget stærk overflade.

Gyldenholm
Gyldenholm
Gyldenholm

Der males med Aqualinum på væggene, og træværket males i Linoliemaling. Lofterne er hvidtet i en mosfarve. Aqualinum står mere end mat - den er dødmat, det giver mig straks ro, og det får hurtigt mine skuldre til at sænke sig, lige så snart jeg træder ind i rummet. Med dens lette changeren kan man se, at det er et naturligt og ærligt produkt. Aqualinum er fri for al den problemholdige kemi, som er så omdiskuteret i nyhederne, og er selvfølgelig også fri for opløsningsmidler. Hvis ikke, du når at bruge malingen indenfor to måneder, kan du blot fryse den ned, og tø den op igen, når du skal bruge den. Det er da smart, ikke?

 

"Aqualinum® er fri for al den problemholdige kemi, og selvfølgelig også for opløsningsmidler"

 

 

Her er Lena fra Børge Haves Eftf. i fuld sving med et omfattende slibearbejde. Alt udføres, så det kom-mer til at stå i perfekt stand - det er så dejligt at se!

Panelerne males i Linoliemaling, der med sin glans giver en en god kontrast til de helt matte vægge. Både Linoliemaling og Aqualinum Vægmaling er enkle at arbejde med. Man skal blot overholde ganske få spilleregler for at få de lækreste reultater.

 

 

"Både linoliemaling og Aqualinum® er enkle at arbejde med"

 

 

Og så lige et enkelt lille grynt her til sidst..... Det der med, at der skal renses helt i bund, er altså en skrøne. Der kan såmænd males direkte oven på plastikmaling, om det skulle være. Dog vil jeg anbefale, hvis bunden er opfugtet at skrabe tætte malingslag af, så den kan tørre godt ud, inden der males med vores produkter.

 

- En stor tak til familien de Neergaard, fordi jeg måtte kigge forbi og ikke mindst for, at jeg må anvende billederne af jeres flotte gods.

Gyldenholm