0

PRIVAT HJEM VED FURESØ

- 40 HÅNDBLANDEDE TONER AF GRØN -

Furesø

Først, da jeg hørte om projektet, lød det helt vildt! Et loft i 40 forskellige farver i Satin Wood Oil - fra mørkegrønt til lysegrønt, tjaaaa hvorfor ikke?

 

 

"Vi elsker at lege, og derfor er en udfordring sjælden for stor....og hvis tiden nu er til det"

 

 

For Lisbeth, vores farvekoordinator, faldt opgaven helt naturligt. Hurtigt blev farverne snørret op, og så blev hele fabrikken ellers sat på den anden ende med at oliere 12 stave i hver farve. Ikke at man lige kunne forestille sig at det ville fylde så meget, men al gulvplads på det gamle mejeri blev taget i brug. Praktisk at hærdeperioden landede op til en juleferie. Hvilken fryd for øjet at stikke hovedet ind omkring fabrikken og nyde det skønne syn - et hav af grønne stave i færd med at hærde!

Furesø
Furesø
Furesø
Furesø
Furesø
Furesø
Furesø

Ocular ApS er tovholder på projektet, og det er også deres idé med det bølgede loft. Jeg kom blot til at nævne at det kunne være flot, hvis det fik noget Satin Wood Oil - den købte de på stedet og snart tog den ene gode idé den anden. Beslutningen blev at så skulle det bestå af et væld af grønne nuancer, fra mørkegrønt ved køkkenent til lysegrønt ved vinduet.

 

 

"Det loft er bare blevet svimlende flot. Det fremhæver lysets indfald på en helt naturlig måde"

 

 

Farver kan i den grad forandre et rum, og samspillet mellem træet og den transparent Satin Wood Oil er ingen undtagelse. Går du også med drømmen om et sjovt eller spændende projekt, så er du altid velkommen til at høre om vi har tid og lyst til at lege med!

Furesø
Furesø
Furesø