0

PRODUKTIONSMEDARBEJDER

- BLIV EN DEL AF EN VIRKSOMHED I UDVIKLING -

Godt håndværk og omtanke for miljøet er vigtige grundværdier hos Linolie & Pigment. Vores produktion ligger i Øsby nær Haderslev, hvor alt fremstilles efter gamle traditionelle principper – vi arbejder nemlig moderne i et ældgammelt univers. Vi oplever stor fremgang og søger derfor en gæv fuldtidsmedarbejder, der har lyst til at blive en del af vores produktionsteam.

 

For at kunne følge med den stigende efterspørgsel, og uden at gå på kompromis med kvaliteten, er det nødvendigt at vores arbejdsgange i produktionen optimeres og omstilles i nær fremtid - naturligvis med respekt for det håndværk som udføres. Du vil over tid og i samarbejde med vores driftsleder Dorte tage del i denne omstilling. Det betyder, at du vil have indflydelse og medbestemmelse af struktureringen af dine produktionsopgaver og arbejdsplads. Dine daglige arbejdsopgaver vil i høj grad bestå af fremstilling af farvepasta, linoliemaling, vægmaling og øvrige linolieprodukter.

 

Vi forventer ikke, at du har kendskab til malingsproduktion, blot at du har et godt gå-på-mod, er nysgerrig på at lære mere om håndværket og kan se dig selv i nedenstående kvalifikationer.

 

// Du kan arbejde selvstændigt og er logisk tænkende //


// Du er arbejdsvillig, kan lide fysisk og afvekslende arbejde //


// Du har hænderne godt skruet på //

 

// Du er ikke bleg for at tage fat eller blive beskidt //

Lyder ovenstående som noget for dig? – og ønsker du at være en del af en arbejdsplads med højt humør og en flad ledelsesstruktur? Så send din ansøgning direkte til vores driftsleder Dorte på dj@linolie.dk. Der er ansøgningsfrist 26. januar 2023 – løn aftales under jobsamtalerne.

 

Vi ser frem til at høre fra dig!