Køb Original Linoliemaling i linolieshoppen

Handelsbetingelser for linolie.dk

(Opdateret 13-08-2018)

 

Generelt

Handelsbetingelserne gælder for alle køb der gennemføres mellem køber og Linolie & Pigment (herefter betegnet ”Sælger”) på følgende webside domæner: linolieshop.dk, linolie-maling.dk og linolie.dk (herefter kaldet ”Online shop”) og ved telefonisk bestilling. Inden køber kan foretage en bestilling og betaling skal køber acceptere handelsbetingelserne.

 

Ved erhvervskøb kan der aftales individuelt afvigende handelsbetingelser.

 

Sælger

Linolie & Pigment v/Thor Grabow

Øsbygade 46

6100 Haderslev

Danmark

CVR: 32902227

T 7575 2382

www.linolie.dk

info@linolie.dk

 

Indsamling af kundedata

Ved alle køb foretaget i Onlineshoppen gemmes kundedata. Køber kan derudover vælge om kundedata skal gemmes til fremtidige køb i et længere tidsrum, så bestillingsformularen automatisk udfyldes med kundedata ved næste køb. Kundedata indsamlet i sammenhæng med et køb vil kun blive brugt og gemt i forbindelse med købers ordre og til korrespondance med køber i den forbindelse, samt til forsendelse med mindre andet aftales med køber. Der indsamles primært data til identificering af køber, som navn, adresse, telefonnummer og e-mail samt evt. firmanavn, CVR og EAN nummer hvis køber vil identificere sig som virksomhed. Til lagring af indkøbskurv i forbindelse med købet og ved at gemme kundedata til senere køb, vil der gemmes datanøgler i cockies på købers PC som kan identificere køber.

 

I forbindelse med evt. elektronisk betaling, lagrer vi ingen kreditkortoplysninger. Kun i betalingsøjeblikket skal der i et vist omfang overføres finansielle oplysninger til NETS. Dette sker med maksimale sikkerhedsforanstaltninger via en krypteret SSL-forbindelse efter forskrifter fra NETS.


Jvf. persondataloven oplyser vi på forespørgsel om registrerede oplysninger og på baggrund af evt. indsigelser foretager vi sletning i det omfang det ønskes.

 

Priser

Alle priser er angivet inklusive gældende momssats men eksklusive fragt- og evt. værdipakketillæg. Fragt- og værdipakketillæg udregnes under bestillingsproceduren og angives inden kunden endeligt bestiller varen. Det samlede momsbeløb oplyses på ordreoversigten og ordrebekræftelsen/kvitteringen.

 

Porto og Fragt

Porto og fragt udregnes på basis af varernes vægt eller volumenvægt. Som hovedregel vil varerne blive sendt med Post Danmark med mindre andet aftales med køber. Enkelte varer der kræver særlig håndtering vil blive sendt med fragtmand. Porto og Fragt håndteres grundlæggende som udlæg for køber. For privatpakke forsendelser vil der ikke blive beregnet moms på portoudlægget. I erhvervspakker og forsendelse med fragtmand indgår der moms i udregningen. Ordrer med en samlet vægt over 20 kg vil som hovedregel blive delt op i flere pakker med maksimalt 20 kg pr. pakke. Fragtudregningen vises under bestillingsproceduren. Køber vil ikke blive opkrævet højere fragt end vist i købers ordrebekræftelse. Ved evt. opståede skader i forbindelse med leverancen og transporten bedes Post Danmark eller transportfirmaet kontaktet straks. Sælger holdes skadesløs. Køber skal kontrollere leverancen straks efter modtagelsen og rette henvendelse til både transportfirmaet og sælger.

 

Gebyrer

Nogle varer kræver forsendelse som værdipakke. Hvis disse varer indgår i ordren så vil hele forsendelsen bliver sendt som værdipakke. Til beregning af værditillægget benyttes samlet pris inkl. moms. Produkter der kræver en forsendelse som værdipakke er markeret i produktbeskrivelsen. Værdiforsendelse er momspligtig og alle gebyrer angives inkl. moms.

 

Der opkræves ingen ekspeditionsgebyrer på ordrer.

Der opkræves ingen kortbetalingsgebyrer ved kortbetaling.

 

Betaling - Kreditkort

Kortbetaling er muligt med:

 

  • Dankort
  • Visa/Dankort
  • eDankort
  • Visakort
  • VisaElektron
  • Mastercard
  • Maestro
  • JCB

 

Beløb der trækkes på kort hæves i det øjeblik ordren forsendes. Til indtastning af data bruges der en tredjepart betalingsgateway. Indsamling af kortdata foregår på en sikret server hos ePay, læs mere herom på www.epay.dk. Korttransaktioner gennemføres via PBS, læs mere herom på www.pbs.dk.

 

Betaling – På faktura (telefonisk bestilling)

Ved bestilling med betaling på faktura (telefonisk bestilling) så sendes der sammen med varen en faktura som skal betales senest 8 dage efter fakturadato. Herefter er sælger berettiget til at beregne renter for forsinket betaling.

 

Ordrebekræftelse

Køber får efter gennemført betaling vist en ordrebekræftelse på skærmen og har mulighed for at udskrive denne. Derudover sendes ordrebekræftelsen automatisk til den af køber oplyste e-mail adresse inden for 10 minutter efter købet (normalt med det samme). I fald at køber umiddelbart efter købet ikke kan se ordrebekræftelsen på skærmen og ikke modtager en e-mail med det samme, vil shoppen i 24 timer efter købet gentagne gange forsøge at sende en ordrebekræftelse pr. e-mail indtil det lykkedes eller der er gået 24 timer. Modtager køber ingen af disse tre ordrebekræftelse så skal køber rette henvendelse til sælger.

 

Levering

For lagerførte varer og artikler vil afsendelse af ordren normalt finde sted inden for 1 uge fra købsordre og bestilling er modtaget. For ikke lagerførte varer, herunder specielt blandende farver, kan vi kontaktes for nærmere information om leveringstidspunktet. I ordrer hvor der hovedsageligt indgår lagerførte varer og få ikke lagerførte varer vil lagerførte varer bliver forsendt inden for angivne frist. Ikke lagerførte varer vil blive eftersendt uden ekstra beregning for kunden. I ordrer hvor der hovedsageligt indgår ikke lagerførte varer vil hele ordren blive forsendt samlet når alle varer er klar til forsendelse.

 

Fortrydelsesret

Ved alle køb på denne webshop gælder der 14 dages fortrydelsesret jf. købeloven på alle varer der ikke er taget i brug. Fortrydelsesretten gælder fra modtagelse af varen. Fortryder kunden købet, så skal kunden selv betale returforsendelse af varen. Returforsendelser sendt pr. efterkrav modtages ikke og indløses ikke. Returforsendelsen skal være afsendt inden for 14 dage efter købers modtagelse af varen.

 

Følgende handlinger fra kundens side vil typisk blive betragtet som ibrugtagning:

 

1. Åbning af forseglede emballager

2. Hel eller delvis blanding af komponenter

3. Oprøring af maling (Også hvis dette foretages af sælger på kundens opfordring, da dette skal gøres umiddelbart ved ibrugtagning, eftersom oprørt maling har en begrænset holdbarhed og på kort sigt ændrer forarbejdnings egenskaber så den ikke længere kan anvendes optimalt. En oprøring begrænser ikke kundes reklamationsret.)

 

Reklamationsret

Ved alle køb på denne webshop har køber 24 måneders reklamationsret jf. købeloven. Ved reklamation skal køber snarest efter opdagelse af mangelen kontakte sælger og oplyse om manglen. En mangel berettiger ikke køber til at hæve købet. Sælger kan vælge at reparere varen, at udskifte den mangelfulde vare med en erstatningsvare eller at refundere varens pris hvis varen ikke længere kan repareres eller erstattes. Hvis det som led i reklamationen kræves af sælger at varen sendes retur til sælger, så skal køber som hovedregel sende returvaren med den transportør der leverede varen (typisk Post Danmark) med mindre andet aftales. Køber vil få refunderet fragten inden for 14 dage efter afsendelse af returvaren.