0
0,00 DKK
0
Indkøbskurv (0)
Total 0,00 DKK
Produkt Antal Pris
TIL KASSEN

ANVISNINGER

AQUALINUM - NATURLIG VÆGMALING

 

Denne maling skal altid rulles på. Se hvordan Dennis gør her, og bliv klædt godt på, inden du påbegynder malerarbejdet. Dennis Lund driver til dagligt Malerfirmaet Børge Haves eftf. og har stor indsigt i mange malingstyper - også Aqualinum :-)

 

Video thumbnail

SÅDAN ANVENDER DU AQUALINUM - DET ER RET ENKELT

LINOLIEMALING NÅR DET SKAL VÆRE FLOT

 

Når du anvender linoliemaling er det vigtigt at du strækker malingen godt ud, så strøgene bliver flotte, men også for at malingen kan hærde. Se i denne film hvordan du får de smukkeste resultater, og få samtidig gode råd med på vejen, inden du kaster dig ud i arbejdet. Dennis Lund driver til dagligt Malerfirmaet Børge Haves eftf. og har stor indsigt i mange malingstyper - også linoliemaling :-)

 

Video thumbnail

SE HER HVORDAN DU FÅR FLOTTE STRØG MED LINOLIEMALING

LINOLIEMALING AF VINDUER

 

Første fang du skal male et vindue med linoliemaling, vil du nok have mange spørgsmål til arbejdsgangen, og måske mangle overblik. Dennis vil i denne film vise hvordan han maler et vindue, og klæde dig godt på til opgaven, inden du går igang. Dennis Lund driver til dagligt Malerfirmaet Børge Haves eftf. og har stor indsigt i mange malingstyper - også linoliemaling :-)

 

Video thumbnail

SE HER HVORDAN DU MALER VINDUER MED LINOLIEMALING

VEDLIGEHOLD DINE VINDUER MED OLIE

 

Udendørs kan du forlænge levetiden af den linoliemalede overflade ved indimellem at pleje den med krystalfernis tilsat noget fungicid. Se her i filmen hvor lidt olie der går til, og lær hvor vigtigt det er efterfølgende at eftergå overfladen med en klud for at fjerne overskydende olie. Dennis Lund driver til dagligt Malerfirmaet Børge Haves eftf. og har stor indsigt i mange malingstyper - også linoliemaling :-)

 

Video thumbnail

SE HER HVORDAN DU VEDLIGEHOLDER DINE VINDUER MED OLIE

OPRØRING AF PASTA TIL MALING

 

Alle kan selv røre en oliereven pasta op til en linoliemaling - det er ret enkelt. Jeg viser i denne film hvordan du går til hånde, og fortæller om fordelene ved selv at gøre arbejdet og lidt om de forskellige konsistenser.

Video thumbnail

SE HER HVORDAN DU OPRØRER EN PASTA TIL MALING

SATIN WOOD OIL - SÅDAN GØR DU

 

Satin Wood Oil fåes i et væld af farver, og kan selvfølgelig også leveres i natur/upigmenteret. Her viser jeg hvordan man oliere en træklods. Princippet er det samme for et helt møbel. Når et helt gulv skal olieres kan sagtems gøre det manuelt, men er gulvet stort kan man med fordel vælge at påføre olien med en polermaskine.

Video thumbnail

SE HER HVORDAN DU ANVENDER SATIN WOOD OIL

SÅDAN VASKER DU DIN PENSEL UD

 

Det kræver gode pensler at anvende linoliemaling, og derfor er det vigtigt at få dem vasket godt ud efter endt arbejde. Her viser jeg hvordan jeg selv gør det med linoliesæbe.

Video thumbnail

SE HER HVORDAN DU VASKER DIN PENSEL UD